Ubels Natuursteen  

 

Home
Wie zijn wij
Wat doen we
Routebeschrijving
Contact

Producten
  - Vloeren
  - Aanrechbladen
  - Grafmonumenten
  - Maatwerk

 

 

 

 

 

 

Wat Doen We

Wij importeren daadwerkelijk uit diverse landen van Europa.
Onze verbindingen met b.v. Italië, Duitsland, Spanje, België en Zweden worden wekelijks onderhouden door vaste transporteurs die gespecialiseerd zijn in het vervoeren van natuursteen.
In Italië, het land dat als de bakermat voor natuursteen geldt, hebben wij onze verbindingsman die voor ons in Carrara alles zoekt en keurt wat onze afnemers wensen. Hij heeft daartoe de mogelijkheid van zo`n 1000 bedrijven in zijn direkte omgeving. Ook in de andere- reeds genoemde- landen hebben wij onze vaste relaties, waarmee wij wekelijks in verbinding staan.
Zo kan Ubels Natuursteen nagenoeg altijd snel aan de vraag voldoen.

Elke opdracht wordt met de uiterste zorg behandeld.
Kant en klaar werk, zoals aanrechtbladen, vensterbanken, dorpels e.d., wordt zoveel mogelijk in Nederland gemaakt. Voor elk object hebben wij specialisten. Speciale opdrachten, die niet in Nederland kunnen worden uitgevoerd omdat de kosten i.v.m. materiaal en werkloon b.v. te hoog zouden zijn, worden in het buitenland bij de desbetreffende steengroeve of het verwerkingsbedrijf ondergebracht.

Ubels Natuursteen
 
Bezoek onze showroom eens
 
Ubels Natuursteen - Hammerfestweg 8 - 9723 JH - Groningen - T. 050 5343411 - F. 050 5343800 - E. info@ubelsnatuursteen.nl - I. www.ubelsnatuursteen.nl